Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Få det beste ut av mangfoldet på arbeidsplassen

Kristine Kotte-Eriksen foredrag

Kristine Kotte-Eriksen

Kotte-Eriksen er en engasjerende foredragsholder som hjelper ledere og ansatte til å bli mer bevisste på hvordan de påvirker kultur – og dermed resultater – gjennom sine holdninger, handlinger og mønstre.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Kristine Kotte-Eriksen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Kristine

Lecture icon

Foredrag

Forespør enkelt om pris og dato

Kristine Kotte-Eriksen snakker om kultur, mangfold og ledelse på en annerledes og spennende måte. Med forskningsfeltet maskuline og feminine egenskaper, viser hun hvordan ukultur og ubevisste fordommer oppstår, og hvordan du kan jobbe for å skape kultur og samhold som får det beste ut av alle i bedriften. 

Kristine brenner for å skape arbeidskultur og lederstil for samhold, støtte, og felles seire, hvor hver enkelt får bidra på sin unike måte. Tankevekkende foredrag om maskuline og feminine egenskaper i ledelse og kultur.

Et foredrag med Kristine Kotte-Eriksen gir deg:

  • Økt bevissthet og høy gjenkjennelsesfaktor. Kristine har praktisk erfaring fra mange bransjer, og bruker eksempler du kjenner deg igjen i.
  • Inspirasjon – Kristine deler refleksjoner i en kombinasjon av alvor og humor som inspirerer deg til å ta grepene som trengs.
  • Perspektiv – gjennom personlig engasjement og profesjonell tilnærming, mestrer Kristine å sette tematikken i et høyere og samfunnsmessig perspektiv

Kristine Kotte-Eriksen er en prisvinnende foredragsholder, konferansier og debattleder innenfor lederutvikling og mangfold i Norge. Som formidler er Kristine engasjerende og kunnskapsrik, jordnær, empatisk og tydelig, og leverer alltid med glimt i øyet.

Kristine ble vinner av Mangfoldsprisen på HER Awards 2024, og driver i dag sitt eget firma, Studio Kotte, som hjelper selskaper og ledere med strategi, implementering og workshops knyttet til mangfold og lederutvikling. 

Hun har en mastergrad i kjønnsstudier, med spesialisering i organisasjonskultur, fra University of Stirling i Skottland og en bachelor i PR, kommunikasjon og media fra Høgskulen i Volda. 

Hun har internasjonal erfaring fra Sveits og Storbritannia, blant annet kommer hun fra rollen som mangfoldsansvarlig på CERN, Europeisk organisasjon for partikkelfysikk. Hun jobbet også som kundeansvarlig i teknologiselskapet Equality Check, som tilbyr digitale verktøy for likestilling og mangfold i bedrifter. 

Bransjer hun har jobbet mye med er blant annet: IT/tech, bank og finans, shipping, bilbransjen, industri og bygg, konsulentbransjen og advokatbransjen. 

I dag leder hun blant annet 40 by 30-strategien i shippingbransjen, som handler om å få 40 prosent kvinner inn i ledende stillinger innen 2030. Hun var debattleder på regjeringens offentlige lansering av lovforslaget om krav til kjønnsbalanse i AS-styrer i 2023, og hun er leverandør på NHOs anerkjente lederutviklingsprogram Female Future. 

Sammen med Daniel Getaneh Hatland holder Kristine kurs i mangfold og inkludering for Finansforbundets tillitsvalgte.

Kristine Kotte-Eriksens foredrag kan holdes på norsk og engelsk.

Kristine Kotte-Eriksen på scenen

Foto: AW Magazine

Vis foredrag med Kristine Kotte-Eriksen
Kristine Kotte-Eriksen foredrag

Få det beste ut av mangfoldet

Fremtidens konkurransefortrinn ligger i å få det beste ut av alle på arbeidsplassen. Hvordan kan vi sammen ta ansvar for å få ut det beste i hverandre, og på den måten få til bedre samarbeid, kommunikasjon og resultater?

Kristine har erfaring fra en rekke store prosjekter innen mangfold og inkludering i arbeidslivet, og vet hva som skal til for å lykkes med samhold, lagånd og langsiktig kulturbygging.

  • Bevisstgjøring og kompetansebygging på flerkulturell bakgrunn, generasjonsforskjeller, LHBT+, funksjonsnedsettelser og kjønnsbalanse.
  • Tips til hvordan være en god alliert
  • Hvordan bruke mangfold som en styrke for bedre trivsel, samhold og resultater.
Kristine Kotte-Eriksen foredrag

Maskuline og feminine egenskaper

Tankevekkende og inspirerende om de mellommenneskelige maktmekanismene som utgjør arbeidskulturen, og hvordan disse påvirker resultater.

  • Bli bevisst på hvilke egenskaper som belønnes, og hvordan dette påvirker kultur og resultater
  • Ledere som kjenner seg selv godt er ikke redde for å få ut det beste i andre, og motiverte ansatte gir de beste resultatene
  • Vi streber etter å ansette “den beste kandidaten” uavhengig av bakgrunn, kjønn, etnisitet og alder. Hva skjer når vi heller anerkjenner at disse attributtene faktisk er med på å gjøre oss til den vi er?
Kristine Kotte-Eriksen foredrag

Pride - slik blir vi gode allierte

Det forekommer fortsatt subtil og direkte diskriminering på norske arbeidsplasser, og undersøkelser viser at mange skeive ikke har tillit til varslingskanaler på grunn av for lite kunnskap om de skeives opplevelser. Norske arbeidsgivere er viktige samfunnsaktører, og har derfor et ansvar for å ta aktiv avstand og skape trygge arbeidsplasser for alle. 

I dette foredraget får du:

  • Oppdaterte tall og statistikk om de skeive på norske arbeidsplasser
  • Hvorfor Pride-tematikken er relevant for næringslivet
  • Hvilken verdi har kunnskap om det skeive miljøet i arbeidslivet?
  • Tips til hvordan dere kan bli en mer inkluderende virksomhet
  • Kristine Kotte-Eriksen har mastergrad i kjønnsstudier og har vært en aktiv stemme i media i forbindelse med Pride.
Kristine Kotte-Eriksen tilbyr

Konferansier og debattleder

  • Kristine er en scenevant, levende, blid og profesjonell konferansier og debattleder
  • Har erfaring fra store og små næringslivsarrangementer rundt om i Norge
Uforpliktende forespørsel på Kristine Kotte-Eriksen

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Kristine Kotte-Eriksen