Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-02-blue

Etikk og ytringsfrihet i en digital tidsalder

Danby Choi foredrag

Danby Choi

Danby Choi er en prisnominert redaktør og kulturkritiker, kjent for å utfordre etablerte normer og skape verdifull debatt. Bli inspirert av hans innsiktsfulle foredrag om ytringsfrihet og etikk.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Danby Choi

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Danby Choi er en prisnominert redaktør og leder for kulturavisen Subjekt, kjent for å utfordre etablerte normer og skape kritisk debatt. Hans foredrag tilbyr bedrifter innsikt i ytringsfrihet, etikk og hvordan de kan navigere i dagens komplekse medielandskap. Med erfaring fra krevende kulturpolitiske debatter, lærer Choi organisasjoner å håndtere kontroverser uten å miste sin integritet.

Book et foredrag som gir unike perspektiver inn i næringslivet og styrk bedriftens posisjon i en stadig mer krevende offentlig debatt.

Et foredrag med Danby Choi gir deg:

  • Få innsikt i å håndtere kontroverser uten å svekke bedriftens omdømme.
  • Lær å navigere medielandskapet og styrke bedriftens verdier.
  • Forstå kulturelle trender som påvirker bedriftens vekst og relevans.
  • Oppdag hvordan ytringsfrihet og etikk kan styrke din bedrifts posisjon.

Forestill deg at din bedrift står midt i en vanskelig offentlig debatt, hvor mediedekningen er intens og krevende. Hvordan kan dere navigere i dette komplekse landskapet uten å skade bedriftens omdømme eller gå på kompromiss med deres verdier? Dette er nettopp den typen utfordringer foredragsholder Danby Choi gir verktøy for å håndtere.

Danby Choi, grunnlegger og sjefredaktør i kulturavisen Subjekt, er kjent for sin evne til å utfordre etablerte normer og skape kritisk debatt. Gjennom sitt arbeid har han stått i spissen for noen av de mest kontroversielle og betydningsfulle kulturpolitiske diskusjonene i Norge. Hans erfaring med å balansere etiske hensyn, ytringsfrihet og samfunnsansvar gjør hans foredrag høyst relevante for bedrifter som opererer i dagens mediestyrte samfunn.​

I et Danby Choi foredrag får organisasjoner innsikt i hvordan de kan stå i stormen når kritikk oppstår, samtidig som de bevarer sin integritet. Med en skarp analyse av kulturens rolle i næringslivet, hjelper Choi bedrifter å forstå hvordan de kan tilpasse seg en stadig mer kompleks offentlig debatt. Han gir konkrete verktøy for å bygge sterke bedriftsverdier og lede med strategisk oversikt over dagens kulturelle strømninger​.

Book Danby Choi til ditt arrangement, og få et foredrag som ikke bare inspirerer, men også gir klare løsninger på hvordan din bedrift kan navigere i det moderne medielandskapet med mot, integritet og kløkt​.

Danby Choi holder foredrag på norsk og engelsk.

Foto: Dev Dhunsi

Vis foredrag med Danby Choi
Danby Choi foredrag

Slik balanserer du etikk og ytringsfrihet i komplekse situasjoner

Står din bedrift midt i en offentlig debatt og sliter med å opprettholde sin integritet uten å bli feilsitert eller misforstått? Danby Choi’s foredrag om etikk og ytringsfrihet gir konkrete løsninger på hvordan organisasjoner kan navigere disse utfordringene. Med hans innsikt i hvordan bedrifter kan stå støtt i krevende medielandskap, lærer han deg å bevare troverdigheten i tøffe diskusjoner.

  • Praktiske verktøy for å håndtere offentlig kritikk uten å svekke troverdigheten.
  • Innsikt i hvordan bedrifter kan balansere etikk og ytringsfrihet i komplekse debatter.
  • Strategier for å bevare integritet i krevende medielandskap.
  • Løsninger som hjelper organisasjoner å navigere offentlig debatt uten feiltolkninger.
  • Økt forståelse for hvordan ytringsfrihet kan brukes til å styrke bedriftens omdømme.
Uforpliktende forespørsel på Danby Choi

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Danby Choi