Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
profile-cover-generic-01-blue

Åpenhet om mental helse

Claus Lundekvam foredrag

Claus Lundekvam

Claus Lundekvam bruker sin fotballbakgrunn og lederrolle innen mental helse til å inspirere andre til å overvinne utfordringer.

Forespør enkelt om pris og dato
Uforpliktende forespørsel på Claus Lundekvam

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Om Claus

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøker

Forespør enkelt om pris og dato

Claus Lundekvam gir innsikt i livet som Premier League-kaptein og veien fra toppidrett til mental helsearbeid. Hans sterke budskap om motstandskraft, mestring og åpenhet inspirerer til å håndtere utfordringer og fremme et inkluderende arbeidsmiljø

Et foredrag med Claus Lundekvan gir deg:

  • Lær åpenhet om psykisk helse – viktig for et inkluderende arbeidsmiljø.
  • Praktiske verktøy for å håndtere stress og personlig vekst i hverdagen.
  • Inspirerende historier som skaper varig innflytelse på deltakerne.

Har du noen gang kjent på presset om å alltid prestere, aldri vise svakhet og konstant strebe etter å være best? I arbeidslivet, akkurat som i toppidretten, kan dette føre til stress, utbrenthet og følelse av isolasjon. I et foredrag med Claus Lundekvam får din organisasjon innsikt i hvordan mental styrke og åpenhet kan skape et sunnere og mer bærekraftig miljø.

Claus Lundekvam er kjent som tidligere kaptein i Southampton og landslagskaptein for Norge. Etter en imponerende karriere i Premier League møtte han sitt livs tøffeste kamp – overgangen fra toppidrett til en ny hverdag. Gjennom sine foredrag deler han ærlig om kampen mot depresjon, søken etter tilhørighet og hvordan han i dag leder Psykiatrialliansen i Bergen.

Når du booker Claus Lundekvam til ditt arrangement, får du mer enn bare en historie fra idrettens verden – du får praktiske verktøy for å håndtere press og fremme mental helse på arbeidsplassen. Hans engasjement som ambassadør for Mental Helse Norge gjør ham til en relevant stemme for organisasjoner som ønsker å bygge et inkluderende og robust arbeidsmiljø.

Claus Lundekvam gir inspirasjon til åpenhet og styrke, og etterlater deltakerne med varig motivasjon og verdifulle perspektiver. Han holder foredrag på norsk.

Vis foredrag med Claus Lundekvam
Claus Lundekvam foredrag

Fra motgang til mestring: En inspirerende reise

Gjennom foredraget til Claus Lundekvam får man høre historien om fotballproffen, landslagsspilleren, Premier League eksperten, alkoholikeren, narkomanen, medmennesket og pappaen som forteller om sine opp og nedturer.

Gjennom foredraget får man høre om:

  • Oppveksten som barn
  •  Guttedrømmen som går i oppfyllelse
  •  Karrièren og karrièreslutt
  • Savnet
  • Ny arena hvor «dyret» dyrkes
  • Konsekvensene
  • En «kamp» til, 01. og 02. omgang.
  • Ny hverdag og nye gleder.

Foredraget varer i ca. 1,5 time, men kan også tilpasses slik at lengde passer med dere ønske og behov. Claus har også åpen spørsmålsrunde på slutten av foredrag hvor man kan stille de spørsmål man skulle ønske.

En kamp til

Claus Lundekvams fotballkarriere er en suksesshistorie uten sidestykke like mye som historien om livet etterpå er en nedtur av de sjeldne. Det fantes kanskje mer målfarlige spillere enn Claus Lundekvam. Ifølge hans gamle manager Gordon Strachan kunne du ha lagt en død mann i straffefeltet, og han hadde hatt større mulighet til å score på en corner. Kapteinsbind og 411 kamper for Southampton plasserer imidlertid midtstopperen fra Austevoll i et eksklusivt selskap. Ingen nordmann har flere kamper på toppnivå i engelsk fotball. I løpet av de tolv årene han spilte for The Saints ble han en av klubbens viktigste spillere, elsket for sitt hjerte for klubben, hyllet for sin ro i avgjørende øyeblikk. I sin selvbiografi forteller Lundekvam åpent om det rastløse livet som fotballspiller i verdens mest populære liga. Om tøffe kamper, på banen og i garderoben, om fuktige bussturer tilbake fra Old Trafford, om Gordon Strachans eksplosive raseri, om frykten for Michael Owen og Thierry Henry, og om det evig tilbakevendende slitet for å unngå nedrykk. Skader tvang Lundekvam til å legge opp i 2008. Da flomlysene ble slukket og portene til stadion lukket seg bak ham for siste gang, var hans eneste plan å nyte livet. Det gjorde han også – til han en dag ikke lenger hadde kontroll. Resten av historien er en kamp på liv og død. En kamp til er en hudløs og ærlig bok, fra norsk fotballs mest altoppofrende spiller. Det er en historie om den livslange jakten på bekreftelse, om å temme dyret i seg – uten å miste seg selv på veien.

Les mer/kjøp her
Uforpliktende forespørsel på Claus Lundekvam

Send oss enkelt en forespørsel. Du får lynraskt svar på for eksempel pris og dato.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Eller ring til oss på

Tlf: 911 16 989

Foredragsemner med Claus Lundekvam